Borås Bil blir åf för K W Bruun-märken

Under sommaren blir Borås Bil Personbilar AB ny auktoriserad återförsäljare för försäljning, service och skadehantering av Peugeot och Citroën i Sjuhärad.

Det nya avtalet innebär att Borås Bil blir ensam återförsäljare av Peugeot och Citroën i Sjuhärad.

– Det är väldigt glädjande att vi på K.W. Bruun nu inleder ett samarbete med en väletablerad och erkänt skicklig återförsäljare som Borås Bil gruppen. Genom detta samarbete tar vi ytterligare ett viktigt steg i vårt arbete med att stärka vårt återförsäljarnätverk för Citroën och Peugeot i Sverige, säger Dennis Edberg, åf-chef för K.W. Bruun.

I samband med säljstarten kommer anläggningen på Hulta i Borås att anpassas för den nya verksamheten, med bland annat ny bilhall och verkstad.

På sikt innebär det nya avtalet också behov av nyrekryteringar inom både försäljning, verkstad och service.

– Vi går en spännande framtid till mötes och ser fram emot att lära känna våra nya samarbetspartners, profilera våra lokaler och stärka vår kompetens med både nyrekryteringar och utbildning av befintlig personal. Men framför allt ser vi fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till våra anläggningar i Sjuhärad, säger Lars Lundin.

Borås Bil Personbilar AB har sedan tidigare agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar och Dacia personbilar. Borås Bil finns representerade med anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn.

Nella Bergström

One Comment

JH

Vad innebär detta för Auto 7H som idag säljer Peugeot och Opel i Borås?

Svara

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Relaterade artiklar