Forskare:  Robotbilar kommer att förändra vårt sexliv

Om forskarna har rätt så kommer framtidens robotbilar att förändra våra sexliv.  
När vi inte längre behöver koncentrera oss på körningen så menar man att vi kommer att ägna oss åt helt andra saker.  Man tror också att många bilar kommer att fungera som rullande bordeller.  
I en forskningsrapport om hur självkörande bilar kommer att påverka turismen så är det deras slutsatser om sexlivet som fått mest uppmärksamhet.
Forskarna tror inte att robotbilar kommer att bli vanligt förrän 2040-talet men att det då kommer att förändra vår syn på sex.
Eftersom bilarna kommer att vara rätt avskilda utrymmen så kommer passagerarna att kunna både roa sig – och sova – i fred. Förutom att förändra vår syn på bilar så får det här troligen också effekten att färre bor på hotell.
Men robotbilarna kommer också att ta över en annan aktivitet som förekommer på hotell: sexköp.
– Sex är en del av den urbana turismen så det är mycket möjligt att självkörande fordon leder till prostitution, oavsett om den är legal eller inte, säger Scott Cohen som lett studien till tv-kanalen NBC News.
I områden där prostitution är laglig så kommer det troligen också att bli vanligt med någon typ av rullande bordeller.
Kartläggningen av trenderna har gjorts av School of Hospitality and Tourism management vid University of Surrey i England, och har publicerats i den vetenskapliga tidskriften Annals of Tourism Research.
Text Mikael Jägerbrand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar