MIG-spel

Sällskapsspel har fått en riktig renässans nu under pandemin. Vår favorit, de ”baksätesvänliga” MIG-spelen som är lätta att ta med på bilresan, har lagom till jul kommit med nya ”0–100 Orange” som består av 1 078 frågor. Alla svar är ett tal mellan 0 och 100. Den som inte kan svaret kan ändå vara med och gissa. Närmast vinner. Rekommenderat pris är 309 kronor inkl moms.

Vi har fått tre MIG-spel ”0–100 Orange” att lotta ut. Vill du vinna, svara på frågan vilket företag vi skriver om under vinjetten ”Porträttet” i decembernumret och mejla svaret samt namn, postadress och mobilnummer till redaktionen@motorbranschen.se senast 10 februari 2021. Skriv ”Utlottning Spel” i ämnesfältet. Tidningens medarbetare och anställda på MRF:s kansli får ej delta. Ev vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinnare
Vinnarna av de ekologiska bilvårdsprodukterna från Lahega Greenium, som vi lottade ut i novembernumret blev Per Henriksson och Helena Adolfsson. Rätt svar på tävlingsfrågan var ”Remigijus Jucas”.

Titti Ring från Bilpartner i Helsingborg vann miljötofflorna Barcelona från Jobi Footright som vi lottade ut i oktobernumret. Rätt svar på tävlingsfrågan var ”Elin Delvert”.

Se tidigare utlottningar