Miljötoffel

Kan vi inte åka till Medelhavet, tjejer, kan vi sko oss den här vansinnigt sköna och snygga innetoffeln, tillverkad av återvunnen plast från just Medelhavet. Den är framtagen av Jobi Footright som mer och mer satsar på hållbara material. Inget för verkstadsgolvet men väl för administrativ personal och kundmottagare. Toffeln heter ”Barcelona recycled”, görs i storlek 36–41 och kostar 698 kronor inklusive moms.

Den här gången blir det kvinnornas tävling! Vi har fått ett par Barcelona att lotta ut bland våra läsare. Vill du vinna, ange namnet på personen på omslagsbilden i vårt oktobernummer 10/2020 och mejla svaret samt namn, postadress, mobilnummer och skostorlek till redaktionen@motorbranschen.se senast 10 november 2020. Skriv ”Utlottning Tofflor” i ämnesfältet. Tidningens medarbetare och anställda på MRF:s kansli får ej delta. Ev vinstskatt betalas av vinnarna.

Bara en deltagare svarade rätt på tävlingsfrågan i septembernumret. Rätt svar var ”Gustafssons Bil”. Ronnie Häreskog från Bilkonsult blir därför ensam vinnare av boken ”Volvo 240 – från Svenssonbil till statslimousine”.

Se tidigare utlottningar