Vinn Klong-gömma

Snygg & säker

Hört om skurkstrecket reläa, när bilnycklar läses av för att kunna stjäla fordon? Att förvara bilnycklar i vanliga plåtburkar är inte säkert; de kan till och med bli förstärkare. Därför rekommenderar If den här klonggömman med tätslutande lock, vars signalskyddande egenskaper styrks av polisen. Dessutom är kupan sobert snygg i lackerad metall med mässingfat. Passar naturligtvis också för kredit- och passerkort och andra småsaker med digital information som kan utsättas för identitetskapning. Gömman finns att köpa för 520 kronor i If säkerhetsbutik på nätet.

Tävla & vinn!
Vi har fått en klong-gömma från If till utlottning. Vill du vinna, svara på frågan vilket försäkringsbolag som fick högsta betyg i fjolårets Försäkringsbolagsenkät och mejla svaret samt namn och postadress till redaktionen@motorbranschen.se senast 10 mars 2020. Skriv ”Utlottning Klonggömma” i ämnesfältet. Tidningens medarbetare och anställda på MRF:s kansli får ej delta. Ev vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinnarna av ”Classic cars”-kalendrarna från Gullers Trading i decembernumret blev Anders Marteleur, Bengt Persson, Mats Petersson, Mattias Jernberg och Olof Skogman.

Se tidigare utlottningar