Emil Didriksson vinner mek-brons

Emil Didriksson från Linköping har vunnit bronsmedalj i Yrkes-EM.

Under veckan har över 600 deltagare från 32 länder tävlat i Yrkes-EM och efter helgens prisceremoni i polska Gdansk stod det klart att Emil Didriksson från Linköping, som tävlade inom lastbilsteknik, vann bronset.

Emil Didriksson jobbar till vardags på Tage Rejmes Lastvagnar i Linköping och efter prisceremonin var han mer än nöjd. I hans kategori inom lastbilsteknik deltog åtta tävlanden från hela Europa.

– Det är en fantastisk känsla att ta hem bronsmedaljen. Först och främst vill jag tacka min tränare Magnus Samuelsson som drillade mig stenhårt inför tävlingarna. Utan hans expertis hade jag inte nått det här fina resultatet. Nu ska jag se till att njuta av framgången med resten av laget på plats. När jag kommer till Linköping får vi se till att fira på jobbet också, säger Emil Didriksson efter tredjeplatsen.

Vi gratulerar Emil Didriksson, som tidigare har vunnit guld i Yrkes-SM, läs om det här. 

Tobias Lissborg från Trollhättan som tävlade inom bilskadeteknik, Isac Knutson från Hässleholm som deltog inom jordbruks- och maskinteknik samt Uddevallas Daniel Åhman som tävlade i personbilsteknik nådde tyvärr inte fram till pallen, men stod ändå för fina insatser.

Utöver deltagarnas personliga experter deltog Transportföretagens Johanna Linder och Thomas Ericsson på plats för att ge de tävlande stöttning. Johanna Linder väljer att lyfta fram samtliga deltagare och det fina evenemanget nere i Polen.

 

Foto John Sandlund

 

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *