Framgångar för Iveco-center

Dennis Blomberg är försäljningschef och delägare till Transportbilscenter i Göteborg, som säljer Iveco. Han startade firman tillsammans med verkstadschefen Miran Rostam och entreprenören och bolagets vd Anders Cervin för två år sedan.

– Att börja som en ny återförsäljare i en väldigt osäker tid mitt under en pandemi var en riktig mardröm. Men vi lyckades ändå snabbt etablera oss och kunden började att strömma in direkt. Det är vi väldigt tacksamma för.

Transportbilscenter har haft fullt upp i verkstaden så fort man slog upp portarna.

– Kriget i Ukraina blev och är en utmaning med alla problem det fört med sig. Men vi har ändå kunnat fortsätta att utveckla företaget och övervinna alla hinder, säger Dennis Blomberg.

– I starten var vi två mekaniker och även jag fick skruva en hel del för att vi skulle hinna med alla kundbilarna, berättar verkstadschefen Miran Rostam.

– Sedan dess har utvecklingen gått fort och nu har vi sju mekaniker och tre personer som jobbar med kundmottagning och reservdelar.

Transbortbilscenter blev i år utsedda till årets Iveco-återförsäljare och tittar sedan en tid tillbaka på att utöka sin verksamhet ytterligare.

– Vi har spännande planer och räknar med att fortsätta växa, säger Dennis Blomberg.

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *