Interdankoncernen byter namn

Interdan, som importerar bland annat Peugeot, Citroën, DS och Opel i Sverige och Danmark, går nu tillbaka till sina rötter genom att byta namn till K.W. Bruun & Co.

Namnbytet lanseras samtidigt som Maria Bruun-Lander, fjärde generationen av familjen Bruun, lämnar posten som koncerndirektör och i stället tillträder rollen som vice-ordförande i koncernstyrelsen. Lars Christian Dybkjær, tidigare finans- och operativ chef för Interdan Holding, tillträder rollen som vd för K.W. Bruun & Co.

– K.W. Bruun blir nu synligt genom hela vår koncernstruktur, där logotyp och varumärkesidentiteten kommer att fungera som ett gemensamt fundament för alla våra bolag. Våra dotterbolag Bilabonnement och Quickpoint behåller sina nuvarande varumärkesidentiteter men tillför K.W. Bruun under logotypen.

Namnskiftet till K.W. Bruun och Co träder i kraft med omedelbar verkan. De praktiska förändringar som sker i samband med namnbytet, som omskyltning och IT-infrastruktur, genomförs under 2021. I Sverige heter Interdan-dotterbolagen redan K.W. Bruun, vilket kommer att 21underlätta övergången.

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *