Klassisk handlare blir KW Bruun-åf

Hedbergs Bil blir återförsäljare av Peugeot och Citroën i Malmö.

Hedbergs Bil grundades 1896 av John Hedberg i Malmö. Nu skriver Hedbergs Bil ett nytt kapitel i sin historia genom att bli återförsäljare av Peugeot och Citroën.

– Vi ser verkligen fram emot den resa vi nu påbörjar. Eftersom vi har sålt bilar i snart 100 år, är vi övertygade om att vi kan tillföra en hel del erfarenhet och kunskap som ny återförsäljare av Peugeot och Citroën i Malmö. Inte minst genom positiv försäljningsutveckling och att skapa starka relationer med bilägarna, säger Carl-Johan Hedberg, marknadschef för Hedbergs Bil.

Hedbergs Bil tar ett helhetsansvar som auktoriserad återförsäljare med nybilsförsäljning, verkstad och service av Peugeot och Citroën. Säljstart av de båda märkena beräknas till sommaren.

– Såväl Peugeot som Citroën erbjuder ett brett och spännande elektrifierat modellutbud för både person- och transportbilar, vilket tilltalar oss, säger Carl-Johan Hedberg.

– Det är glädjande att vi kan bredda och stärka KW Bruuns återförsäljarnätverk och öka vår närvaro i Malmöregionen med en så etablerad och välkänd återförsäljare som Hedbergs Bil. Detta samarbete kommer att gynna tillgängligheten för så äl Peugeot som Citroën i Malmö, säger Dennis Edberg på KW Bruun.

 

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.