På ny tjänst

Helena Sauramo blir ny vd för Hedin automotive Oy i Finland från och med den 23 september i år.

Helena Sauramo skall leda och utveckla Hedin automotives återförsäljarverksamhet i Finland. Dessutom blir hon verkställande direktör för Hedin automotive Oy, moderbolaget som tillhandahåller redovisnings-, HR- och andra administrativa tjänster till alla Hedin mobility groups dotterbolag i Finland.

– Fordonsindustrin genomgår en stor omvandling och i den nya situationen kommer de företag som lyckas att dra nytta av skalfördelar, liksom av en omfattande affärsmodell och värdekedja. Finland är en av våra huvudmarknader och jag är glad att välkomna Helena Sauramo som ny vd för vår finska återförsäljarverksamhet. Hon har stark bakgrund från fordonsindustrin och vd-positioner, säger Anders Hedin, vd för Hedin mobility group.

– Jag är stolt och glad över att bli en del av Hedin mobility group och den ledande finska återförsäljarverksamheten. Hedin automotive är en relativt ny aktör i Finland, men den har bildats genom förvärv av traditionella, välkända och etablerade företag som Laakkonen och Delta auto med fantastisk personal och stark vilja att leverera kundnöjdhet, säger Helena Sauramo.

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *