”Som kvinna har jag lite andra perspektiv”

När MRF och Wayke kallade till upprop av branschens mäktigaste kvinna, kom mängder av nomineringar in. Några av dem presenteras i senaste numret av tidningen som ligger ute nu, fler får ni möta framöver. Här är ytterligare en kompetent och intressant kvinna: Linda Ungh, marknadschef på Förenade bil i Malmö.

Text Nella Bergström

Linda Ungh är marknadschef på Förenade bil, med ansvar för deras anläggningar i Skåne. Hennes uppgift är att se till att all kommunikation, såväl intern som extern, stärker företagets varumärken.

– Vårt viktigaste uppdrag är att vara öppna och lyhörda, och eftersträva nöjda kunder. Det är enormt roligt att få jobba med kommunikation, skapa långsiktiga relationer och ha personliga möten.

Linda är ensam kvinna i försäljnings- och marknadsgruppen och har valt att se det som en utmaning och fördel.

– Jag tror att jag tillför en del nya perspektiv. Jag älskar snabba och vackra bilar, och hela branschen är spännande, men människan som sitter i bilen, och samhället där bilen befinner sig, är oerhört relevanta för mig. Hur fungerar bilen i vårt samhälle, vilken betydelse har den för människor, vad lämnar vi vidare till nästa generation? Sådana frågor intresserar mig.

Eftersom alla har sina kompetenser på företaget behöver Linda inte kunna allt om bilar och motorer. I stället kompletterar alla varandra och bildar ett välfungerande och samspelt lag som trivs tillsammans.

– Livet är så kort och vi befinner oss så många timmar på vårt arbete. Då är det otroligt viktigt att vi mår väl, har roligt och bryr oss om varandra på jobbet.

Linda Ungh.

 

Namn: Linda Ungh
Gör: Marknadschef på Förenade bil i Malmö
Bor: Lomma
Ålder: 48
Familj: Man och tre barn
Kör: BMW 530e Touring

 

Ur nomineringarna av Linda:
”briljant organisatör”

”god förmåga att få medarbetare att känna sig värdefulla och därigenom våga ta ansvar”

”full av idéer som hon ser till att förverkliga”

 

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *