Säljer firman efter 30 år

Klas-Göran Lundberg är vd på Svenska bilgruppen som nu har sålts till Mobility motors.

 

Hej, vad händer nu?
– Det fortsätter som vanligt, min son är kvar i firman. Men jag är 66 år nu, det är dags att dra sig tillbaka och bli pensionär. Jag har gjort mitt, känns det som. Vi har korats till Sveriges bästa begbilsförsäljare tre år i rad så jag kan dra mig tillbaka med gott samvete.

Hur tror du det går för firman framöver?
– Det kommer att gå bra! De vill satsa på begagnat, känns det som, över huvud taget är ju begagnat stort nu. Jag hoppas att grabbarna som följer med till de nya ägarna kämpar på och gör det bra så Mobility motors blir nöjda.

Är det vemodigt?
– Ja, så klart. Jag har hållit på sedan 1992 så det är ju ett tag. Men nu ska jag ta det lite lugnare. Jag har gjort ett bra jobb, nu får det räcka.

 

 

 

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar