Werksta köper i Norge

Skadeverkstadskedjan Werksta köper norska CJ Bil, som driver en skade- och lackverkstad utanför Kristiansand. Förvärvet är Werkstas fjärde förvärv under 2021.

Företaget, som grundades av nuvarande ägare 2006 har tolv anställda, omsätter cirka 15 miljoner om året och kommer byta namn till Werksta Kristiansand.

– Allt sedan starten har vi alltid levererat bra kvalitet och haft mycket nöjda kunder. Vi är certifierade för Tesla, och ligger i topp vad gäller kundnöjdhet för varumärket i Norge. Vi är glada och stolta över den goda utveckling företaget har haft de senaste åren samtidigt som vi ser att vår fortsatta utveckling underlättas av att vara del av ett större sammanhang, säger Christoffer Tharaldsen, en av ägarna och vd för CJ Bil.

– Vi ser fram emot att välkomna CJ Bil som har gott rykte i branschen och är kända för sin höga kvalitet. Det är ett välskött företag med en stabil ekonomi och goda marginaler som jag tror kan utvecklas ytterligare som en del av Werksta. Genom förvärvet utökar vi vårt geografiska område vilket uppskattas av våra kunder och partners. Vår ambition är att fortsätta växa, både genom förvärv och genom att starta nya verkstäder, säger Catherine Sahlgren, vd och koncernchef, Werksta.

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar