Werksta köper lackfirma

Werksta köper A2 Plåt & Lack i Gustavsberg på Värmdö. Kedjan utökas nu till totalt 22 verkstäder.

– Vi är glada att kunna välkomna medarbetarna på A2 som våra nya kollegor, säger Catherine Sahlgren, vd och koncernchef, Werksta.

– Sedan Werksta startade i 2015 har vi följt A2:s utveckling och det känns väldigt bra att nu få räkna in dem i Werksta-familjen. Med A2 förbättrar vi vår geografiska täckning i sydöstra Stockholm, samtidigt som vi tillförs omfattande kompetens och kapacitet inom framför allt Porsche-systemet. Vår ambition är att utifrån nuvarande fina och effektiva lokaler fortsätta att expandera verksamheten.

A2 Plåt och Lack AB, som startades 1996 av Dennis Lindholm, hanterar alla typer av skadereparationer. A2 är certifierat för Porsche samt har avtal för reparation av bland annat Kia och BMW. Företaget omsätter cirka 40 miljoner kronor på årsbasis och har 16 medarbetare.

– Jag känner stolthet och glädje över vad jag och min far, tillsammans med våra medarbetare, har åstadkommit under de år som vi har drivit A2. När vi nu väljer att lämna över stafettpinnen känns det bra att göra det till Werksta, som delar vår syn på vikten av att leverera högkvalitativ skadeservice i god arbetsmiljö, säger Dennis Lindholm.

 

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar